Afișez 1 - 24 din 28 de rezultate

Fată de masă Crăciun

Prețul inițial a fost: 57,00 lei.Prețul curent este: 41,00 lei.

Lenjerie de pat bumbac

Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Lenjerie de pat bumbac „Carouri”

Prețul inițial a fost: 189,00 lei.Prețul curent este: 159,00 lei.

Lenjerie de pat finet

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 144,00 lei.

Lenjerie de pat finet „Brad”

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 144,00 lei.

Lenjerie de pat finet „Mos Crăciun”

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 144,00 lei.

Lenjerie de pat percalle”Dungi”

Prețul inițial a fost: 289,00 lei.Prețul curent este: 249,00 lei.

Lenjerie de pat ranforce”Păpădie”

Prețul inițial a fost: 279,00 lei.Prețul curent este: 239,00 lei.

Lenjerie de pat ranforce”Ramuri”

Prețul inițial a fost: 279,00 lei.Prețul curent este: 239,00 lei.

Bine ai venit pe www.finetex.ro, destinația ta pentru articole de casă de înaltă calitate! Descoperă colecția noastră excepțională de prosoape de baie, prosoape de bucătărie si lenjerii de pat, perfecte pentru a îmbunătați confortul si stilul din casa ta.
Prosoapele de baie sunt mai mult decât accesorii funcționale; ele sunt o expresie a rafinamentului și luxului în baia ta. La Finetex, oferim o gamă variată de prosoape de baie care îmbină eleganța cu absorbția excepțională. Țesătura noastră de înaltă calitate asigură atât o atingere moale, cât și o uscare rapidă, oferindu-ți senzația de prospețime după fiecare baie. Alege dintr-o paletă bogată de culori și texturi pentru a se potrivi perfect cu designul băii tale.
În bucătărie, prosoapele de bucătarie nu sunt doar instrumente practice, ci și accesorii de design esențiale. Descoperă colecția noastră de prosoape de bucătărie durabile, absorbante și elegante. Cu modele moderne și culori vibrante, aceste prosoape adaugă o notă de prospețime și stil în orice bucătărie. Țesătura de calitate superioară asigură rezistență la uzură, facându-le partenerii ideali pentru sarcinile zilnice din bucătărie.
Pentru a completa experiența ta de somn, explorează gama noastră de lenjerii de pat de cea mai înaltă calitate. Finetex oferă lenjerii de pat moi, confortabile si durabile, disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori. Fie că preferi un design clasic sau modern, vei găsi cu siguranță lenjerii care să se potrivească perfect cu gusturile tale. Materialul nostru premium oferă un confort de neegalat, transformând fiecare noapte într-o experiență relaxantă și odihnitoare.
La Finetex, ne mândrim cu calitatea produselor noastre și suntem dedicați să oferim soluții pentru casă care să depășească așteptările tale. Fie ca îți dorești prosoape de baie moi si absorbante, prosoape de bucătărie cu design atrăgător sau lenjerii de pat de lux, avem totul acoperit. Cu www.finetex.ro, aduce stilul si confortul în casa ta, făcând fiecare moment special. Descoperă acum colecția noastră și transformă casa ta într-un sanctuar de rafinament și bun gust. Finetex – pentru o casă mai frumoasă și mai confortabilă!